Ingredients (per 4 persones):
- 3 pits de pollastre
- sal, pebre, curry, oli, farina
- 250 ml de crema de llet (un bric petit)
- 2 pomes
- 200g d'arròs

Procediment:
- Talleu el pollastre a daus de 4 a 5 cm de costat.
- Salpebreu i enfarineu els daus de pollastre i fregiu-los fins que estiguin lleugerament daurats. Reserveu.
- Al mateix oli on heu fregit el pollastre, afegiu-hi la crema de llet, dues cullerades de curry en pols i una mica de sal i pebre. Deixeu-ho coure 5 min.
- Bulliu l'arròs durant 18 min i escorreu-lo.
- Talleu les pomes a grills. De cada poma us poden sortir 6 grills.
- Afegiu la poma a la crema de llet i feu-hi donar un bull. A continuació afegiu-hi el pollastre i deixeu-ho coure uns 10 minuts més. Si queda massa eixut podeu posar-hi llet i ajustar la sal i el pebre.
- Serviu l'arròs fent flams amb una tassa, poseu els daus de pollastre i la poma al voltant i regueu amb la salsa.
Suggeriments:
Queda deliciós acompanyat de xampinyons laminats.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada