dilluns, 23 de novembre del 2015

Sopa de farigola i all

Ingredients (per 4 persones):


  • un ramet de farigola
  • 5 o 6 grans d'all
  • aigua
  • oli, sal, pebre
  • pa sec: 5 o 6 llesques

Procediment:

  1. Poseu oli en una cassola fins que quedi el fons lleugerament cobert.
  2. Sofregiu els alls pelats.
  3. Afegiu-hi el pa sec tallat a llesques i deixeu-lo fregir una estona mentre remeneu perquè quedi impregnat d'oli.
  4. Afegiu-hi un litre i mig d'aigua i el ramet de farigola
  5. Deixeu bullir mitja hora.
  6. Apagueu el foc, treieu el ramet de farigola i bateu lleugerament amb un batedor manual.

Suggeriments:

Amb una mica menys de pa queda més lleugera.
Bona elecció pels dies d'àpats copiosos, i allaga la vida!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada